Ally Iskandar – Farah Lee Nikah 20 Januari Ini?

Ally Iskandar – Farah Lee Nikah 20 Januari Ini?

KUALA LUMPUR – Jika pasangan Yusri – Lisa Surihani sudah mengumumkan tarikh pernikahan pada 23 Februari ini, pasangan Scha Al-Yahya – Awal Ashaari pula pada pertengahan tahun ini,  pasangan “low profile” Ally Iskandar dan Farah Lee masih lagi menjadi teka-teki.
Bagaimanapun, khabar angin yang bertiup kencang di kalangan rakan-rakan media TV3 begitu kuat terasa sehingga sampai ke telinga pemilik blog hiburan terkenal , Rotikaya.com.

Menurut laman blog itu, rakan-rakannya di TV3 sudah menerima jemputan mulut dari Ally Iskandar sendiri dan majlis perkahwinannya dengan Farah Lee bakal berlangsung pada 20 Januari ini.
Perkhabaran itu turut dikuatkan lagi dengan spekulasi di kalangan pengunjung forum Cari.com yang hangat memperkatakan mengenai teka-teki perkahwinan selebriti TV3 tersebut.
Bagaimanapun, Ally Iskandar masih tidak mengumumkan jawapannya secara rasmi mengenai status pertunangan atau perkahwinan sebagaimana yang heboh diperkatakan itu.

Ally Iskandar pernah mengikat tali pertunangan dengan Nur Aishah Zainal pada 11 Februari tahun lalu, namun tidak bertahan lama apabila dilaporkan putus tunang lima bulan kemudian pada 30 Jun tahun yang sama.
Menurut Ally, pertunangannya dengan Nur Aishah tidak dapat diselamatkan ekoran tiada keserasian dan tiada berlaku sebarang pertelingkahan besar pun antara mereka.
Tidak berapa lama kemudian, Ally Iskandar dikatakan intim dengan seorang gadis yang masih bergelar mahasiswi di luar negara yang bernama Farah Lee yang juga merupakan anak angkat kepada keluarga pengacara Raja Lawak, Zizan.

Namun, Ally dikatakan malu-malu untuk mengaku hubungannya dengan Farah dan bijak menyembunyikan percintaan mereka dari media hiburan tempatan.


Designed By Asal Pelik