Nenek Sahkan Justin Timberlake & Jessica Biel Bertunang

Justin Timberlake.


SEJAK beberapa hari lalu, agak sukar untuk mendapatkan penjelasan daripada Justin Timberlake mengenai khabar angin pertunangannya dengan Jessica Biel.
Justeru itu pihak media Hollywood mencari pelbagai cara untuk mendapatkan berita yang sah dan portal Radaronline.com berjaya mengorek rahsia pasangan tersebut.

Nenek kepada Justin telah mengesahkan berita berkenaan dan memberitahu cucunya itu telah melamar Biel di tempat peranginan Gunung Jackson, Wyoming, Amerika Syarikat.
"Benar, mereka telah pun bertunang ketika sambutan Krismas tahun lalu dan Biel memiliki wajah dan perwatakan yang sangat manis.

"Malah Biel sangat jujur dan keluarga kami amat menyukainya. Dan ya, kami menerima perhubungan ini dan berdoa semoga mereka akan berkahwin secepat mungkin.," katanya.
Nenek Justin turut membocorkan rahsia bahawa cucu kesayangannya masih lagi belum mempunyai tarikh pernikahan yang sesuai tetapi hari bahagia itu akan berlangsung di Memphis atau Colorado.

"Justin telah menelefon saya tentang berita gembira itu cuma dia enggan membesar-besarkannya kepada umum. Saya rasa inilah masa yang paling sesuai untuknya mendirikan rumah tangga," ujarnya.


Designed By Asal Pelik