Ibu Ini Selamba Beraksi Lesbian Depan Anak

 

Sebagai wanita bergelar nenek, dia sepatutnya menunjukkan teladan baik kepada anak dancucu, namun apa dilakukan Latifa, 46, sangat mendukacitakan anak perempuannya. Wanita mempunyai empat cucu itu dikatakan bernafsu untuk menjalin hubungan songsang dan belaian manja dengan seorang wanita berperawakan lelaki atau lebih dikenali sebagai pengkid berusia 32 tahun.

 Demi menjaga maruah dan mengelak ibunya terus bergelumang dosa, seorang daripada tujuh anak wanita berkenaan dikenali sebagai Lily, 23, mengambil keputusan mendedahkan insiden yang mengaibkan keluarganya dan berharap ada pihak membantu menyelesaikan kebuntuan itu.

 “Memang saya pernah melakukan dosa kerana melahirkan anak luar nikah, tapi anak mana sanggup melihat ibunya terus bergelumang dosa dan melakukan maksiat depan mata. “Jika hanya mendengar cerita mungkin tak mengapa, tapi saya tak tahan lagi melihat perbuatannya di depan mata saya.

 Dia ibu saya dan saya akan terus menyayanginya. “Jika dia berkasih dengan lelaki tulen, saya mungkin tak kisah kerana selepas lima tahun ditinggalkan bapa, kami anak beranak hilang kasih sayang seorang ayah, namun yang dikesalkan, ibu menjalin hubungan songsang dengan pengkid,” kata Lily.


Designed By Asal Pelik