Gambar Resort Mewah Dengan Pakej Percutian Tanpa PakaianResort dipantai mewah di Mexico menawarkan gaya lima bintang – tetamu berpeluang tidak membawa sebarang pakaian untuk bercuti di sini, tidak perlu memikirkan untuk menyediakan berbagai kelengkapan percutian seperti baju mandi dan sebagainya.

Beach Resort ini satu-satunya resort yang mengumpulkan gaya hidup tanpa pakaian yang mewah terletak di Caribbean Mexico dengan menyediakan persekitaran intim dan romatis di mana para tetamu boleh merasa percutian tanpa pakaian, sambil di layani oleh perkerja resort tersebut yang lengkap berpakaian.

Terletak di Riviera Mayam hotel ini adalah untuk dewasa sahaja yang mempunyai 42 suite tepi pantai untuk mereka yang bernasib baik untuk berada di tingkat bawah boleh berenang, manakala pandangan atas dari bilik kelihatan di seluruh laut Caribbean.

Tetamu disambut dengan segelas Champagne sebagi mengalu-alukan kedatangan ke Resort tanpa pakaian sebaik sahaja mereka telah mendaftar masuk ke dalam suite mewah mereka. -BrotherSam

Sumber


Designed By Asal Pelik