4 Tanda Kekasih Anda Hendak Tinggalkan Anda

Post image for 4 Tanda Kekasih Anda Hendak Tinggalkan Anda

Nak tau apa 4 tanda kekasih anda hendak tinggalkan anda?

Adakah anda berdua sering bergaduh disebabkan perkara remeh/kecil?
Pergaduhan sekali-sekala tiada masalah. Tetapi jika pergaduhan terjadi secara habitual, maka itu petanda bahaya.  Menjadikan hal sekecil semut menjadi sebesar gajah bermakna ada perkara di dalam hubungan anda yang anda berdua takut untuk hadapi. Adakah  ketakutan untuk beterus terang mengenai perpisahan yang membuatkan anda berdua masih bersama? Atau adakah perkara lain yang anda berdua patut selesaikan serta-merta?

Adakah pasangan anda kelihatan seperti menjauhi/mengelak dari anda?
Perbuatan menjauhkan diri biasanya berlaku jika sesorang itu berasa tidak selesa dengan perkara yang dijahuinya. Jika pasangan anda ada ciri-ciri menjauhkan diri dari anda, anda patut berasa risau sekarang.  Contoh paling mudah adalah pasangan anda susah untuk dihubungi melalui telefon.

Adakah status anda rendah di senarai perhatiannya? 
Ini bermaksud pasangan anda meletakkan orang lain selain anda lebih penting dari anda. Di dalam kalendar perancangannya, semua nama ada kecuali nama anda. Situasi sebegini adalah situasi yang patut anda elakkan dari awal lagi dengan strategi tertentu. Kalau dah jadi begini, perpisahan awal mungkin penyelesaiannya.

Adakah pasangan anda tidak lagi gembira melakukan aktiviti yang sewaktu ketika dulu sangat menyeronokkan bagi anda berdua? 
Pasangan anda lebih gembira melakukan aktiviti tersebut seorang diri atau bersama orang lain selain dari anda. Ini petanda buruk yang anda patut sedar sekarang.
jika korang semua perasan tanda-tanda awal nie, korang masih ada peluang untuk memperbaiki keadaan bermula hari ini, tapi jika awek atau boyfriend korang tuh tinggalkan korang gak so terimalah ia as takdir korang :)


Designed By Asal Pelik